Burak Yeter: Siguran sam da će 11.9. biti spektakularna noć u Sarajevu

U kratkom razgovoru za CINEA portal Burak Yeter najavljuje spektakularnu noć na Bijeloj tabiji 11.9. Ekskluzivni prošireni intervju donosi naš medijski partner Dnevni avaz.

CINEA: Šta vam je najviše nedostajalo dok smo bili u lockdown-u zbog  COVD19?

BY: Definitivno događaji uživo, ali sada smo se vratili u neke zemlje i do kraja ove godine imamo oko 80 događaja uživo potvrđenih u različitim zemljama.

CINEA Za sedam dana dolazite u Sarajevo. Bit ćete headliner na prvom Festu.033? Jesi li uzbuđen? Vjerujem da znate da su mnogi Sarajlije, ali i ljudi iz BiH veliki obožavatelji?

BY: Imao nekkoliko nastupa  Bosni i Hercegovini, posljednji događaj je bio u Banja Luci. Jako sam uzbuđen zbog dolaska u Sarajevo!


CINEA: Fest.033 održat će se na povijesnoj tvrđavi koja gleda na cijeli grad. Kakvo je vaše mišljenje o lokaciji i možemo li očekivati spektakl?

BY: Mogu reći da sam upoznat sa istorijskim mjestima zbog naših simfonijskih turneja i mojih virtuelnih setova koje sam imao, upoznat sam sa Vašom kulturom i ovom lokacijom. Siguran sam da će to biti sjajna noć - 11. septembra na ovoj jedinstvenoj lokaciji! Vidimo se